Wij helpen je op weg naar een duurzame woning

Één aanspreekpunt voor al je energiezaken

Onafhankelijk duurzaam advies

Volledige ontzorging

Vakkundige adviseurs

Wie zijn wij?

van adviseren tot realiseren

Je woning verduurzamen is een complexe aangelegenheid, de keuze is enorm en de kennis blijft vaak achter.. met een adviseur van Duurzaam Inzicht breng je de kennis en expertise in huis om je woning te verduurzamen op een manier die écht bij je past. Door onze samenwerking met partners hebben wij alle kennis met betrekking tot energiebesparende maatregelen onder één dak en daarmee een antwoord op al je vraag stukken.

Onze werkwijze

Stap voor stap

  1. Onze adviseur komt vrijblijvend bij jou thuis om de huidige status van de woning te analyseren.
  2. De adviseur legt alle mogelijke energiebesparende maatregelen aan je voor en inventariseert hierbij jouw persoonlijke wensen in een verduurzamingsrapportage.
  3. Aan de hand van deze opname vragen wij aanbiedingen op bij onze samenwerkende partners en verzamelen deze in jouw online portal
  4. De adviseur bespreekt samen met jou de aanbiedingen van de partners
  5. Bij akkoord van een aanbieding blijft de adviseur gedurende het proces jouw aanspreekpunt, zo houden we overzicht en korte lijnen. Dat werkt wel zo prettig
  6. Na de installatie van de energiebesparende maatregel kan de besparing op je energienota beginnen.

Onze diensten


Wat mogen wij voor u betekenen?

In drie stappen naar een duurzame organisatie!

1

Krijg inzicht in de mogelijkheden

2

Offertes vergelijken en bespreken met je adviseur

3

Ondersteuning bij de uitvoering voor jou op maat

Veelgestelde vragen

een verduurzamingsrapportage geeft je inzicht in de mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning, welke kosten de verduurzaming met zich meebrengt, wat de terugverdientijd is en welke subsidies de overheid beschikbaar stelt.

Wij helpen je middels het rapportage inzicht te krijgen in de mogelijkheden tot het verduurzamen van je woning, wat dit doet met de energielabel van de woning en wat de totale kosten van de investering bedraagt. Je ontvangt offertes voor de betreffende energiemaatregelen in een overzichtelijk, online portaal en tevens projectbegeleiding na akkoord van de gedane aanbieding.

de kosten van de energierekening loopt hoog op, door je woning te verduurzamen bespaar je flink op je energienota en ben je ook nog eens milieubewust bezig. Bij het verkopen van je woning krijg je een lager energielabel wat een meerwaarde geeft op de waarde van je woning.

Ja. Hypotheek verstrekkers werken met een duurzaamheidskorting bij een woning met een goed energielabel. Hoeveel deze korting bedraagt is per hypotheekverstrekker verschillend. Vraag bij de hypotheekverstrekker naar de mogelijkheden.

We streven er naar binnen 14 dagen de aangevraagde offertes te leveren. 

door onze samenwerking met Energie Beter kunnen wij naast het advies van verduurzamingsmogelijkheden ook het (verbeterde) energielabel laten afmelden. prijs hiervoor is op aanvraag.

Ben je benieuwd wat Duurzaam Inzicht voor jouw woning kan betekenen?
Of wil je op weg geholpen worden om te verduurzamen?