Over ons

Een aanspreekpunt voor al uw energiezaken

Wie zijn wij?

van adviseren tot realiseren

Duurzaam Inzicht helpt ondernemers zo efficiënt mogelijk op weg naar een toekomstbestendig bedrijfspand. Door gedurende het hele verduurzamingsproces te fungeren als een aanspreekpunt nemen we de ondernemer veel tijd uit handen. Met onze expertise, kennis van zaken en duurzame samenwerkingen, zijn wij in staat alle vraagstukken omtrent verduurzamen te beantwoorden. Van advies tot aan de uitvoering staan wij aan de klant haar zijde en maken wij het bedrijfspand klaar voor de toekomst.

Onze missie

Alle bedrijfspanden duurzaam!

Het verduurzamen van een bedrijfspand kan een complexe aangelegenheid zijn. Het is onze missie er voor te zorgen dat organisaties zo efficiënt mogelijk hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid behalen. Door te fungeren als vast aanspreekpunt ontlasten we de klant en brengen we overzicht en transparantie in het proces.

Hoe doen wij dit?

onze werkwijze

Bij Duurzaam Inzicht geloven we in de kracht van samenwerking. Onder het mom van ‘samen sta je sterker’ hebben wij een duurzame relatie met collega’s uit de duurzaamheidsbranche om de klant optimaal te kunnen voorzien van advies. Naast het opstellen van een adviesrapport op maat, leggen we ons advies voor aan onze partners welke een aanbieding op maat voor de klant opstellen. Zo ontvangt de klant niet alleen een adviesrapport maar direct een overzicht van de totale investeringskosten die de verduurzaming met zich meebrengt. Na tevredenheid van de aanbieding kan via onze overzichtelijke, online klantportaal direct de aanbiedingen worden ingezien en online worden geaccepteerd. Onze adviseur blijft dit hele proces van aanbieding tot installatie het aanspreekpunt.

In drie stappen naar een duurzame organisatie!

U bent op het juiste adres

1

Krijg een indicatie van de mogelijkheden

2

Offertes vergelijken en bespreken met uw adviseur

3

Ondersteuning bij de uitvoering voor u op maat