Energielabel c traject kantoorpand

Uw partner voor energielabel (C) trajecten voor kantoorpanden!

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw kantoorpand te verduurzamen en te voldoen aan de energielabel eisen? Bij Duurzaam Inzicht staan we voor je klaar om jou te begeleiden door het gehele traject.

Energieanalyse + energieprestatie ladder

De energieanalyse vormt de kern van ons streven naar duurzaamheid door gedetailleerde evaluaties van energieverbruik en -efficiëntie aan te bieden.  De energieprestatie ladder versterkt dit doel. Dit uitgebreide rapport toont de uitkomst van de meeting en analyse van de energieprestaties van jouw gebouw, levert inzicht in het huidige energielabel en geeft gepersonaliseerd advies voor verbetering. Of het nu gaat om isolatie-upgrades, efficiënte systemen of hernieuwbare energie, de energieprestatie lader helpt weloverwogen beslissingen te nemen voor een beter energielabel.

Realisatie energiebesparende maatregelen​

Wij werken samen met een uitgebreid partnernetwerk van gecertificeerde professionals die voor jou offertes op maat opstellen. Via een online portal stellen wij deze offerte beschikbaar en krijg je een duidelijk overzicht van de totale kosten en de verwachte terugverdientijd.

Onze aanpak gaat verder dan alleen het verstrekken van informatie. Wij stellen een gedetailleerd plan op met de specifieke maatregelen die nodig zijn om het energielabel (C) te bereiken. Van isolatie en efficiënte verwarmingssystemen tot verlichting en duurzame energiebronnen, wij wijzen je de weg naar een duurzamer pand.

Subsidiebegeleiding en aanvraag​

Wij geven inzicht en ondersteunen je bij het aanvragen van subsidies om jouw verduurzamingsproject nog aantrekkelijker te maken. Ons team zorgt voor een soepele afhandeling van de aanvraag, zodat je optimaal kunt profiteren van beschikbare financiële steun.

Energielabel C of hoger

Zodra de aanbevolen maatregelen zijn geïnstalleerd, zal jouw pand een energielabel C of hoger behalen. Dit duidt niet alleen op aanzienlijke verduurzaming van je gebouw, maar ook op naleving van de geldende regelgeving voor energie-efficiëntie.

Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je inspanningen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst niet alleen positieve milieu-impact hebben, maar ook financiële en wettelijke voordelen met zich meebrengen.

Een greep uit de mogelijke maatregelen voor verduurzamen van je kantoorpand

Zonnepanelen en accu

1655373282982

Isolatie

Energielabel(1x1)