Hét totaalconcept voor verduurzaming

Eén aanspreekpunt voor al uw energiezaken

Onafhankelijk duurzaam advies

Volledige ontzorging

Vakkundige adviseurs

 

 

 

Duurzaam Inzicht is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Met één aanspreekpunt, één overzichtelijk portaal en één vooruitstrevende blik geven wij u inzicht, helpen wij vergelijken en verduurzamen op een manier die écht bij u past! Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf klaar kunnen maken voor de toekomst? neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

MKB

Industrieel

Vastgoed

Vanaf 5 panden

Energiediensten

Aanvullende diensten

Partnernetwerk

Duurzaam Inzicht heeft een landelijk partnernetwerk en werkt uitsluitend met partners die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo zijn wij ervan overtuigd dat alle partners van Duurzaam Inzicht een duidelijk gedeelde visie hebben en zowel Duurzaam Inzicht als onze partners, voldoende mandaat hebben om de samenwerking blijvend te faciliteren. Door onze samenwerking met meerdere partners zijn wij productonafhankelijk en kunnen wij u vrijblijvend en eerlijk advies op maat geven.

Veelgestelde vragen

of je groot of klein zakelijk bent wordt beoordeeld aan de hand van je meteraansluiting. is je meteraansluiting kleiner dan 3x80a? dan val je onder klein verbruik en ben je dus een kleinverbruiker.

of je groot of klein zakelijk bent wordt beoordeeld aan de hand van je meteraansluiting. is je meteraansluiting 3x80a of groter? dan val je onder groot verbruik en ben je dus een grootverbruiker.

De overheid heeft subsidies en fiscale voordelen beschikbaar gesteld om jou als ondernemer de stimuleren om te verduurzamen. Welke subsidies of fiscale voordelen bij jou van toepassing is hangt af van een aantal factoren. onze adviseurs vertellen je hier graag meer over.

Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) verplicht bedrijven en instellingen om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder uit te voeren.

De energiebesparingsplicht geldt voor locaties van bedrijven en instellingen die per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas(equivalent) gebruiken.

We streven erna binnen 14 dagen, na bezoek op locatie, een offerte aan te leveren.

Ben je benieuwd wat Duurzaam Inzicht voor u kan betekenen?
Of wilt u op weg geholpen worden om te verduurzamen?